ترکیب شیر مادر بعد از زایمان چه تغییری می کند؟
- کلستروم (آغوز) : شیری است که پستان ها در روزهای اول پس از زایمان تولید می کنند که غلیظ ، زرد رنگ و یا به رنگ روشن است. آغوز حاوی پروتئین بیشتری نسبت به شیر رسیده است.
- شیر رسیده : شیری است که بعد از روزهای اول تولد و پس از آغوز تولید می شود. سپس میزان آن زیاد تر می شود و پستان ها پر ، سفت و سنگین می شوند و اصطلاحا بعضی مادران می گویند که "به شیر آمده اند" .
- شیر پیشین یا Formilk : شیری است که در ابتدای هر بار شیردهی از پستان ها خارج می شود که حاوی مقادیر بیشتر پروتئین است.
- شیرپسین یا hindmilk : شیری است که در انتهای هر بار شیردهی از پستان ها خارج می شود و حاوی مقادیر بیشتر چربی است.
مطالب مرتبط با شیردهی

No comments:
Post a Comment